Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni
Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Centrul de limbi străine Alpha Training

Proiectul prevede și deschiderea Centrului de limbi străine Alpha Training, în centrul Capitalei, unde am oferit angajaților, companiilor, dar și copiilor și celor interesați de dezvoltarea competențelor proprii cursuri personalizate de limba engleză, croite după nevoile acestora.

Diferența față de modelul clasic de cursuri este faptul că sesiunile essay writers from essay writing service – sigmaessays.com de training nu au rolul de a transmite informaţii teoretice, ci de a ajuta cursanţii să-şi dezvolte abilităţile necesare pentru a putea comunica independent (scris, citit, ascultat, vorbit), cu studii de caz care imită situaţiile reale şi sunt relevante pentru nevoile de comunicare individuale. În plus, fiecare curs este supravegheat de un trainer CELTA, certificat internațional în predarea limbii engleze către vorbitorii non-nativi. Iar evaluarea nivelului de limbă şi încadrarea în grupa corespunzătoare se fac gratuit.

 

Oferta de cursuri:

  • Cursuri de engleză pentru carierăBusiness English, pentru angajații care lucrează în medii internaționale. Cursurile se țin în grupe de maximum 8 persoane și se pot organiza și sub formă de lecții private, o noutate față de modelele clasice de training, pentru angajații/companiile care sunt interesați de un domeniu foarte specializat al englezei de afaceri (ex. marketing, vânzări, finanţe, etc.) sau dacă programul de lucru nu este compatibil cu şedinţe fixe.
  • Cursuri de engleză generală – pentru persoanele care vor folosi limba engleză în situaţii de socializare, călătorii etc, fiind abordate situaţiile de comunicare legate de write me an essay online restaurant, hotel, aeroport, cinema, întâlniri, petreceri etc.
  • Cursuri de engleză pentru copii – English for Fun, pentru copiii din clasele primare, care vor învăța engleza prin jocuri comunicative, activităţi de socializare, proiecte în grup, sesiuni de dezbateri, piese de teatru și jocuri de rol.